Sista påsklovet?

Jo nu när man går sista året så är det ju rätt många saker som blir ens sista.
Alla loven kommer ju inte att vara likadana som det varit nu under alla skolår. Så nu börjar påsklovet dra sig mot slutet, och mitt sista riktiga påsklov.

Detta lov har då spenderats med systrarna i Jönköping. Det har varit ganska oplanerade saker detta lov.  Det börjar med att MyNa kommer till Oskarshamn och vi softar här, äter massa onyttigt som alltid när man är tillsammans. Därefter hänger jag med henne till Jönköping för att vad som var tänkt dra ut den kvällen (söndag). Vi är ett litet gäng som softar hemma hos syskonen,förfest. Innan vi beger oss ut.

Väl ute drar vi mot Centrum där "asiandiscot" är,  kollar utifrån och  det verkar inte så gutt. Inträdet kostar 150+20 kr. Kände att det inte var värt det. Hängde lite utanför och sen drog vi mot Bongo. Där verkade det inte heller så gutt så vi bestämde oss för att dra hem till Bubba och Miki. Det var riktigt soft, hängde och spelade Nintendo Wii.

De andra dagarna har man softat med systrarna och även ätit massa onyttigt. (sånt man gör när man är tillsammans). MyNa har fått mig att kolla på en ny serie. hehe. Ganska lätt att få en "serienörd" att kolla på en till serie. How I Met Your Mother heter den.

Förutom det har man varit på workhunting undrar om man fått något napp. Hope so.

Jahopp om två dagar sitter man i en buss mot Sälen, ska bli gutt. Får se hur det går första gången.
Så sista påsklovet kan man även kalla för det längsta påsklovet eftersom att jag slipper skolan i två veckor.

image41

I alla fall ska dra mig nu.
Take care.

The last Game.

Igår var det då rugby Oskarshamn - Kalmar. Satt i hallen från typ 17.20 - 21.40.
Ingångarna var väl sådär, blev lite besviken. Men men. Kalmars ingång var i alla fall sämst.
Vadå mobbad ingång. Aja nu ska vi inte vara sånna.

Tjejernas match var riktigt jämn, det slutade åt rätt håll i alla fall Oskarshamn vann med 6-5.
Den bästa spelaren på tjejernars match var nog hon Maja från Kalmar, det var tack vare henne som Kalmar kunde ligga jämnt med Oskarshamn. För Enligt mig så såg "vi" starkare ut, alltså det var fler i vårt lag som var grymma än i deras. Madde var ju grym som alltid i rugbyn, värsta attityden. Linda var nog den sötaste rugbyspelaren.;)

Killarnas var inte lika jämn eller det var väl ganska jämnt i början, men mot slutet kom Kalmar knappt på mattan. Matchen slutade 4-1 till Oskarshamn, vi vann alltså dubbelt. Yeah. Det var nice, David var grym. Jossi också.
Skönt att det blev dubbelseger eftersom att det är sista året för oss 3:er. Också första matchen för tjejerna på 11 år. Alltså Oskarshamn har inte spelat mot Kalmar på tjejsidan på elva år. Kul för Madde, sista året.Yeah.



image39
Segerfest!!!

image40
Kollade sista minutrarna på broderns fotbollsmatch.

Nog om det idag var det då sista matchen i serien för Döderhult och även min sista seriematch för tillfället. Det kunde väl inte ha börjat bättre, men det kunde definitivt ha slutat bättre. I alla fall så var även denna match Oskarshamn mot Kalmar. (dock i basket). De fick sig en seger i alla fall, så 2-1 till oss denna helg.

Det gick väl ganska bra för min del, hade lite sänk i trepoängarna. Eller sänkte två. Ganska bra avslutning för sista matchen i serien. Alla var duktiga idag, Rialda var nog hetast. You go girl.

Matchresultat:
Döderhult - Kalmar 46-62 (12-16, 12-6, 10-19, 12-21)
Döderhult:
Maria Phung 15p, Rialda Agincic 11p, Carina Do 6p, Hanna Strömberg 5p, Nazife Türkkan 3p, Linda Phung 2p, Lisa Olheden 2p och Ida Johansson 2p.


Take care.

picture of me..

image31
Har inget för mig så lägger upp en bild.;).

Idag är det då rugby som gäller, många är laddade.

Oscars mot Kagg.
Hoppas på två goa matcher, får se hur det blir.

Imorgon match mot Kalmar för min del. Sista seriematchen, undra hur den blir.
Toppen mot botten, hmm. Vi är ju bättre en tabellen visar.

yeah, take care.

Inte långt kvar.

Japp idag är det då 85 dagar kvar till studenten och förutom det så händer det en del andra saker påvägen. Vecka 14 är man i fjällen för första gången undra hur det kommer att gå.Hehe. Det ska bli kul tror jag. Kan ju inte veta i förväg.;). Jo men vad händer förutom det. En del födelsedagar också, får se om man kommer göra något åt dem.

På fredag är det ju rugby mellan Oscars och Kagg(stagg). Förköpsbiljeterna redan slutsålda, vad bra att jag köpte när de släpptes då. hehe. Missade ju förra året och kommer även missa "Krösa mot Vallhalla"(de får ju inte heta så). Men i alla fall ska bli kul att se.

Jo vad mer då förutom att de kommer en del skolarbeten emellan också. Juste två cuper också. Ska ju på cup med grabbarna, deras första tror jag att det är. Och det kommer att bli i Eskilstuna, där har man en del minnen. Har mina bästa cup minnen därifrån.hehe. Inte bara för att vi vann cupen utan själva stämningen och allt. Det var en härligt känsla, laget var verkligen tillsammans. Göteborg där jag ska spela själv är det än så länge inte så många som har anmällt sig, vilket är ganska tråkigt. Hoppas att det blir fler. För min del blir det ju en avslutning på basketen för ett tag. (Spelandet, sista matcherna). yeah yeah no one cares.

Sen hoppas jag kunna se mina systrars och Pharas modevisning också. Eller Spring inspiration i Jönköping. Det vore gutt. Det är dagen innan Göteborg så då får man ju åka upp dit direkt. Men det gör ju inget.

Aja men i alla fall händer en del andra saker också.
Ska blir så nice. För vem vill ta studenten nu?---alla alla vi.;).

Take care.

Just Another day

Well well. Händer inte så mycket i vår lilla stad. Tror jag vet lite vad jag vill göra till hösten, men vet ju inte om jag får som jag vill. Men men kan ju alltid försöka. Skulle i alla fall vara roligt. Har funderat på en sak, är det något som jag är beroende av så är det serier.hehe. Can never get enough of them. Vet inte men på något sätt så inspererar de mig på olika sätt. Jag får insperation där ifrån och det hjälper mig på olika sätt.

Hehe okej det kanske låter lite konstigt, men det är sant. Man har ju olika saker som gör en glad och det gör mig glad. Eller ja man kan ju gråta en del också. hehe.

Vad jag också vet med mig nu är att jag inte kommer att spela många fler basketmatcher då detta är min sista säsong för tillfället. Det har endast att göra med att jag tappat insperationen för det. Jag gillar basket och kommer alltid att göra det, men just nu känns det inte som det är något jag vill lägga ner allt för mycket tid på. Har ändå bestämt att köra säsongen ut och åka på min sista cup som spelare för alltid. Hmm låter lite sorgligt men sant.

image26
Härliga tider - The best basketball time.

Okej vad jag menar med att sluta basketen handlar inte om att basketen försvinner helt från mitt liv utan det kommer alltid att vara en del av mig. Men jag tänker bara lira det för skoj skull, inget seriöst och inget seriespel. Detta är vad jag känner just nu, men saker och ting kan ändras det vet vi alla.

Yeah yeah that's it. (nu pratar jag bara om själva spelandet).

RSS 2.0