Försov mig.=/

Idag försov jag mig till min lektion som var vid 8.25, surt. Men nu har jag dock ett håll i någon timme. Tur att det är i slutet av skolgången nu, för då är ju lektionen inte lika viktiga. Har faktiskt inte försovit mig på ett bra tag nu, kanske är det så att jag är riktigt trött, bör nog lägga mig tidigare.

8 dagar kvar: Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.




Kollade på So you think you can dance igår, säsong 4.
Checka in killen han är galen.


Robert Muraine

Janne Basket Stipendiet

Var ett tag sen man skrev här, men nu kommer i alla fall en uppdatering.
Först så var det då Balen, det var ganska trevligt. Trevliga människor och så.
Vi var då i Borgholm på Hotel Strand. Det var nice, speciellt solnedgången.

Ja sen har det varit NFC,där bland annat min bror Willy var med i. (Smålandslaget). Det gick väl inte så jätte bra för hans lag. Där spelade också en del andra från Oskarshamn. På prisutdelningen efter NFC så delade de ut MVP (den mest värdefulla spelaren) i de olika årskullen och i U18 damer där några Oskarshamare deltog gick priset till Lena Phung. GRATTIS LENA, det är du värd. Detta var då framröstat av coacherna.

Igår så var det då avslutning med OBBK med lite mat och prisutdelningar. I år var då första gången som OBBK skulle dela ut ett stipentium till minne av klubbens eldssjäl, Jan-Eric Ericsson. Detta var då ett pris som skulle delas ut till en ungdomsledare som utmärk sig något extra under säsongen. Jag fick då detta stipendium och det känns ganska hedrande med tanke på hur mycket Janne betyder för klubben. Är ju kul att bli uppskattad för det man gör.

Förutom det så var det då prisutdelning till representationslagen, alltså dam och herrlaget. Det var dock några som inte var där och vi fick då inte reda på vilka som fick de priserna som återstår. Men av de som var där så kändes det som rätt personer fick pris. Får hoppas att de sista går till rätta händer också.

Nästa torsdag smäller det, då är det STUDENTEN. Lite nice. Övade på sång och sånt idag, då kändes det verkligen som om det händer. Jag kommer att ta studenten. Shit har inte riktigt insett det ännu. Nu börjar jag i alla fall att få känslan i kroppen.

Innan studenten ska man på release party med MAHOYO. Det ska bli nice. Om det är någon som är sugen på att gå och är över 18, kontakta MAHOYO de skriver i sånna fall upp er så att ni kan komma in. Annars kan man ju alltid gå in på sidan och handla snygga kläder. De har ju fått in tre skit snygga hoods nu också.

Kommer nog att uppdatera efter helgen.
Take care.

Det har öppnat!

Nu kan man handla hos Mahoyo. Bara gå in och kolla på allt nice.;)


Kolla in Mahoyo på Spring inspiration

Igår var det då student kubb, hehe det var väl soft. Sen bar det av till Mange.
Där hängde man och softade. Därefter skulle folket mot Ankaret, men själv  var man inte så sugen på det.
Plus att jag skulle upp ganska tidigt idag.  Aja blir väl fler fester snart.;)

Annars har man lite skolgrejer kvar och sen är det ju Balen på Lördag. Shit vad tiden går fort.

22 dagar kvar.

Mahoyo, GBG...

Yeah i onsdags vad det då dags för Spring Inspiration i Jönköping.
Det var nice, och självklart var ju MAHOYO (MyNa, Pia och Pharah) med där. Det var grymt, snyggast kläder lätt.
Köpte en grej av de också.=) Sen var det då efterfest på Huset, det var väl okej. Med gutt häng blir allt bra.

image44
image45

Dagen efter skulle man då bege sig av till Göteborg och basketfestivalen. Stressade lite till bussen, men annars var det lugnt. Alla andra i laget var ju redan i GBG, när jag kom fram så mötte de upp mig. Jag kände nästan att jag skulle kunnat tagit en senare buss för när jag kom fram skulle vi åka och äta. Det var inte därför jag kunde tagit en senare utan det var att när vi var i matsalen fick vi vänta i över en timme innan maten kom. Tur att vi hade sen match, men tänk  de som inte hade det.

image46  image47 image48  image49  image50 image51
The players, 8 spelare var vi.

Cupen i övrigt då, det var ju nice där. Det gick ju okej med tanken på vilka vi mötte och så. Förlorade med 6p mot Malbas som har spelat i ettan denna säsong och mot Kvarnby med 3p som spelar i ettan. De andra matcherna vann vi alltså vi vann B-slutspelet. Men det var inte så lätt där heller. I första matchen där mötte vi Äli som också spelar i ettan, därefter var det Örebro som stod på spel.

Detta var också ett lag från ettan och de kom fyra där. De var duktiga och vi gjorde nog en av våra bästa matcher denna cup mot dem. Vi låg under med 10p med mindre än halva tiden kvar.(Matcherna är 2X15 rinnande, med stopptid de två sista min i sista perioden). Därefter hände något, hela laget ville mer och vi visade att vi inte ville ge upp. Med sju sekunder kvar stoppar Madde i två poäng och det står lika. Örebros boll, men på något sätt gick allt vår väg, de gjorde misstag, vi fick bollen vid sidan. Timeout av coach och sen kom vi ut Linn gick upp på korgen och blev foulad. Sätter sista straffkastet och vi är uppe i plus ett. Med två sekunder kvar har Örebro bollen, men Hanna tar tillbaka den och vi har VUNNIT. Shit vilken match, det var nice. Semifinaler är alltid goast.


Finalen finns det väl inte så mycket att säga, vi vann. Men gjorde kanske inte någon vidare bra match. Tur att vi vann i alla fall. Go publikstöd också.

Japp det var det, nu är det bara 30 dagar kvar. Innan dess en del skolarbeten att göra.
Det löser sig, tror jag.

Balen nästa vecka också.

RSS 2.0