Lite lir.

Nu har man lirat i hamnen. I söndags blev det lite lir med grabbarna, hmm lite underlägsen kanske. hehe, nej men det var trevligt. Det var alltså första gången för i år jag lirade, hmm kunde ju startat lite slappare.;)

Idag skulle vi (sukke och jag) ner och skjuta lite i hamnen. Då kom det fram några (som jobbar på OKG, är ej från Oskarshamn) och undrade om vi ville lira med de, okej why not. Så körde lite med de. Det var trevligt att bara skoj spela. Haha vårat lag vann ju.=P. hehe. Har skoskav också det var mindre kul, fast det hade jag innan.=/.

I alla fall så var det rätt trevligt och lira lite.

U18 EM i Södertäje snart, Go SWEDEN!!!. ;)

Take care

Michael Jackson Tributes.

Here are two of many tributes people done for Michael Jackson, can still don't believe it's true.





Michael Jackson har mer eller mindre gjort inverkan på alla människor runt om i Världen. Många kanske inte förstår hur stor han var, andra kanske inte har hört hans musik, men inverkan Världen om det har han. Människor kommer att minnas honom och allt han har åstadkommit. Michael Jackson kommer att leva vidare genom allt han gjort under sitt liv.


Rest in peace Michael Jackson.

Ricky Rubio!

För er som diggar Ricky Rubio. Här har vi hans hemsida och en biografi om honom. Om ni inte redan har läst det, gör det nu.;)

Klicka här Ricky Rubio

Take Care

Detroit gillar Sverige.;)

Jonas Jerebko blev alltså draftad av Detroit Pistons. Riktigt stort, hoppas att detta väcker basketen i Sverige.

I Detroit finns ju en del svenska hockeyspelare, staden måste gilla svenskar.;). I alla fall grymma svenskar.

Önskar Jonas all lycka i sin karriär.

Hard work pays of.

Ricky Rubio gick som 5:a. Får se vad som kommer hända där.

Take Care

R.I.P Michael Jackson!!!

Finner inga ord. Rest in peace Michael Jackson, King of Pop.





May the gods be with you.

Lir i hamnen.

Sommar i Oskarshamn är det hamnen och streetbasket som gäller. Där håller basketspelarna i Oskarshamn hus, även icke basketspelare.

Själv har man ju inte riktigt lirat ännu, inte som för något år sedan. Ja då var man där konstant måste jag säga. Vi kunde åka till hamnen vid tolvtiden och lira boll i flera timmar. Man kanske åt lite emellan, men ja timmar var det. Man kom typ hem vid tio, elva tiden från hamnen. Det är inte samma sak längre. Fortfarande roligt och lira lite ibland, men inte som förr. Tror inte att det är någon lirare här i Oskarshamn nu som lirade så mycket boll som vi gjorde de somrarna. Det är minnen det.;)

Det liras i alla fall fortfarande boll och det är nice. Tyvärr var det ju inte som jag hade fått höra gällande basketplanerna. Den nya planen kommer bara vara under själva Streetbasketturneringen. Det var en missuppfattning där. Det var lite synd, men vi har fortfarande en basketplan i hamnen som används en hel del.

För er som vill veta lite mer om Streetbasketturneringen kan ni läsa på OBBKs hemsida här -->obbk.

Själv missar man ju streeten, men om man är sugen på lite basket tycker jag man ska ta sig till Oskarshamn, Streeten är den 17-18 juli. Det är som alltid under hamnfestivalen. Tivoli och massa annat. ;)

Take care

Fresch and clean

Har städat lite i rummet, eller dammsugit. Allt blir ju som vanligt efter man städat ändå, nästan. =)

 

Visste ni att jag har fyra stolar i mitt rum och tre sängar. Hmm och man kan säga att allt går till användning mer eller mindre. Har kläder på två av stolarna, böcker på en och så är den fjärde datastolen. Hehe. Sängarna då, ja en är ju den jag sover på. =). Sen har jag ju en säng som soffa typ eller ja den används till lite alltmöjligt. Har kläder på den sängen också, hehe. Sen är det ju en loftsäng, ja den används väl minst. Eller jag har ju satt fast en lampa på den och ett liten ”hylla” och så.

 

Ja kläder har jag väl lite överallt i rummet kan man säga, även fast man sorterar kläderna fint så slutar det ändå med att jag har kläder överallt i rummet. Får komma på något bättre sätt att ha kläderna, men just nu får det vara som det är. Hehe.

 

Förutom rummet har jag städat min toalett också. Så nu är den renare och fräschare än innan. ;).

 

Just nu orkar jag nog inte, men funderar på att sortera kläderna ordenligt i skåpen och allt. Få lite ordning på det hela. Men som sagt det slutar väl tillslut likadant. Fast bättre man får det snyggt lite då och då ju. ;)

 

Yeah yeah nu ska man njuta lite av vädret, ska bara komma på vad man ska hitta på. =)

 

Take care.  


LAKERS 2009 Champions!

Lakers vann alltså och Kobe blev finals MVP.
Det var ju som sagt Lakers år i år. ;)


Highlights From final 5.


En tidning jag har här hemma från 2002 då Kobe senast vann en ring.;)

Storstaden

Helgen har spenderats i Stockholm med systrarna. Det har varit väldigt trevligt, vi gick dessutom en lång promenad. Första gången man upplever Stockholm på detta sätt. Tidigare har man bara åkt dit för att shoppa. Det blir nog fler vistelser i Stockholm framöver och det är något som gillas. Stor skillnad på storstaden och Oskarshamn. Haha.

 

Bilder och sånt kan ni hitta hos MAHOYO.

MAHOYO

Take care


"Form + ofrom"

Ja nu har det varit helg och det har varit nice väder hela helgen. I lördags var det så kallad tolvskillingsmarknad, kul att det händer något i Oskarshamn. Men är ju inte så värst förtjust i det längre. Det var roligare när man var yngre om man säger så. Förr var det ju faktiskt Street basket under denna marknad också. Vet att man fick pris som det intressantaste laget. haha. Do crew var vi, alla syskon alltså. ;)

 

I alla fall så var man inte på den så länge. På väg hem såg man att det var amerikans fotbolls match på G i Kikeboplan så tog oss en sväng dit. Vart inte så roligt just då, men första gången man kollade lite. Det är ju nystartat, blir nog roligare att se när man följer de från början av matchen. Hehe. Får se när de får sin första vinst också.;) 

 

Morsdag firades med lite kladdkaka. =). Det var gott, men man kände sig rätt tjock efter, alltså onyttig. Så idag joggade jag faktiskt för första gången i år och typ sen jag gick på BG. haha, ja det var ju ett tag sen. Så förlorade inget på den kakan eller?

 

Har även gått en del den senaste tiden med mamma, det har varit trevligt. Nice väder att gå på ju. Man får passa på, sägs att det blir regn imon. =S.

 

Föresten sen i lördags är systrarnas nya hemort Stockholm, ha fått en liten inblick av lägenheten. hehe, nice. ;).

 

MAHOYO

Take care


RSS 2.0