Daddy!

Idag skulle då pappa fyllt år. Saknar dig var dag som går. Får ta dagarna som det kommer och det är inte så mycket mer man kan göra. Dagarna och åren går så fort det gäller att ta vara på tiden. Fundera ut vad just du vill göra och fullfölja det. Vägarna är långa, men om man inte tar den kommer man ju inte fram.

Pappa du kommer alltid att finns i mitt hjärta och minnena av dig kommer att leva kvar. Det finns så mycket jag vill dela med mig av så mycket jag vill uppleva. Ta vara på den tid ni har med era nära och kära.

Alla dagar kanske inte är lika lätta att gå igenom, men försök att leva de så bra som möjligt. Ta vara på dem och gör något positivt varje dag. Ibland kan jag känna att jag borde ta vara på dagarna bättre än vad jag gör, men när man känner det så är det ju redan för sent det som har hänt har hänt. Sedan kan man tänka nu ska jag leva livet bättre än vad jag gjort, men då helt plötsligt glömmer man det igen. Det man ska göra är att åtminstone göra något bra varje dag som man kan vara nöjd över, bara en liten sak hjälper.

You don't need to do big, just do something.



Ångest

Fan kan inte allt bara gå som det ska, så att det inte uppstår massa problem. Nu hade jag tänkt och gå ut till skolor och informera lite om mitt skolarbete men nej det blev inte så. För innan så ringde jag ett samtal och nu vet jag inte om jag kan ha det då jag vill ha det.

Vad jobbigt allt blev och får ångest för att jag inte pallar göra något just nu. Vill slappa lite, men vet att tiden inte räcker till. Sen har jag inte fått tag i vissa personer som jag behöver få tag i för att fixa grejer. Snälla låt det gå bra.

I alla fall förutom det har man ett annat problem som jag får se hur jag väljer att göra med det. Det är helt enkelt upp till mig, men det är inte alltid så lätt i alla fall. Kan inte folk bara fixa sina problem så att man kan lösa sina problem. yeah yeah. Vad jag klagar nu, får se det ur en positiv sida.

image19
Såhär skulle jag kunna se ut just nu.hehe.

Tid att börja.

Nu drar man då igång med en hel del arbete och jobb med projektet. Det måste ju bli bra. Så det blir att jobba med det de kommande veckorna. Måste höra av mig till skolor också så jag kan åka ut och prata med dem. Det ska nog gå bra hoppas jag, men visst det krävs mycket jobb för att fixa allt speciellt eftersom att jag jobbar själv med det.

Läste ett blogginlägg av en person igår och började fundera lite. Hmm vad är det du skrivet? Denna personen skrev typ att hiphop handlade om våld, droger och en massa sånt. Att det inte var någon musik typ. Hon skrev att låttexterna handlade om allt det. Fick mig att tänka vet du ens vad det är du pratar om och kan du ens den musiken. Hon fick en massa kommenterer om det och de flesta var ju emot henne, det konstiga var att hon inte riktigt kunde stå på sig. Hon sa typ att hiphopare tar till våld för minsta lilla och det var då några som svor åt henne för det hon skrivit och då skrev hon det visar att det jag skrivit är sant.

Men det var sjukt många kommentarer som var hur bra som helst som hon inte ens brydde sig om att skriva något om. Vad säger det? Jo att hon inte vågar inse sina misstag. Det var också folk som sa att hon skulle läsa denna låttext och de ville alltså visa att det inte alls handlade om det som hon påstod och då säger hon att hon inte har någon lust att lyssna och läsa på hiphop. Men då kan hon ju inte klaga på deras musik om hon inte ens kan lyssna och se hur det ligger till.

Det jag vill komma fram till är att alla människor har så mycket fördomar mot varandra inte bara denna person utan alla människor. Man hör att det snackas skit om folk lite överallt och folk som irriterar sig på en och en annan. Ja det finns verkligen fördomar överallt, problemet är att man inte har lärt sig att acceptera folk för den man är. Alltså jag skulle kunna hitta något negativt i vilken sorts musik som helst, men det finns alltid något positvit i det också. Människor är så yttliga.

Säger bara så som du behandlar andra så ska också du bli behandlad.
Take care of each other.

Never get enough

Idag var man en stund i den "stora" stan i Oskarshamn. Hade faktiskt inte planerat på att köpa något i stan utan bara hänga på. Men i alla fall så blev det inte så. För när vi hade kommit ut från skoaffären så hade jag två par nya skor. Något som man inte kan ha för mycket av. Shoes-Love it. Så kan det bli ibland. Impuls köp är något som händer ofta iaf för min del. Vet inte om det är bra eller dåligt.

Annars börjar lovet att dra sig mot slutet och skolan att dra igång. Bara att bita ihop och göra bra ifrån mig den sista tiden nu. Inte mycket kvar alltså. Frågan är om det kommer bli bättre eller sämre efteråt. Alltså det kommer ju kännas gutt när man tar studenten och så, men sedan måste man ju ändå ta tag i sitt liv och göra något. Ska man plugga blir det ju bara värre plugg och ska man jobba så måste man ju hitta ett bra jobb vilket inte är det lättaste.

Föresten så vet jag inte om jag börjar skolan på måndag eller tisdag. Har fått olika svar och det är inte så bra information som det var när man var yngre. Får se om jag får reda på det eller om jag struntar i måndagen, har ju ändå bara en lektion då (om jag har lektion).

RSS 2.0