Tegan and Sara helt underbart

Igår 23/11-09 var man på Tegan and Sara och det var helt underbart. En riktig upplevelse, helt fantastiskt. Det pirrar fortfarande i magen. Verkligen över förväntat och då hade jag väldigt höga förväntningar. För att se bilder från konserten gå in på MAHOYO's Blog och för videos från hela showen gå in på MAHOYO's youtube.

Här är låten so jealous från igår, just enjoy it.


Filmad av Pia från MAHOYO och Willy.

Take care

It was magical.

Maxwell i tisdags det var magiskt. De som inte var där missade något. Här under kommer i alla fall ett klipp, och ja vi var långt fram.=) För fler klipp gå in på http://www.youtube.com/user/Mahoyowebshop och foton här Mahoyo blog


Filmad av Pharah från MAHOYO

Take care

Maxwell in Sweden!

Nästan alla basketspelare har väl sett filmen Love and basketball. Om inte så borde man göra det. Denna filmen har man sett om och om igen, blir inte trött på den.=).

I alla fall så ska man se Maxwell idag på Berns. Han som sjunger this women's work i filmen Love and Basketball. Han ska jag se idag.=) Självklart kommer han att sjunga den låten, vore konstigt annars.



Klipp från Love and Basketball. Första låten Maxwell - This Women's Work
MAHOYO
Take care

Time to get fit.

Igår var man och köpte ett gymkort, så nu är det dags att ta tag i träningen. Känns på något sätt som om man har gått upp i vikt, eller i fett. Vilket inte är bra. Så nu är det dags att börja träna.

Juste var ju för ett bra tag sen jag köpte ett par skor som inte riktigt är jag. Men behöll i alla fall skorna och de är från HM. Det är dessa: (Bild från HM)


Man ser inte så jätte bra, har ju inte på mig de heller. I alla fall så är de här.

Take care

RSS 2.0