Happy new year

Gott nytt år på er alla, välkommen Kossans år.=)



FOTO: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Chinese_New_Year_market.jpg

Presidential Pledge, Barack Obama

MySpace Celebrity and Katalyst present The Presidential Pledge

NV Oskarshamn

Wej Oskarshamn tillhör de bästa skolorna för programmet NV.
Check this out NV.

Oskarshamn kanske inte är en så dålig skola.=P.

DON'T FORGET TO CHECK OUT MAHOYO
Take care.

Long time no hear..

Länge sen man hörde denna låt. Kom och tänka på den bara.=)


Gabrielle - Out of reach

Paparazzi


Hittade en video på när Taylor Momsen från gossip girl flyr från paparazzin. Är hon grym eller är den fejk?

Take care

The other games

Ja förutom mina egna matcher med grabbarna så var det även andra matcher denna helgen. Lördagen fortsatte med att damlaget skulle möta Kalmar. Detta skulle bli en jämn match kände man innan matchen. Det blev den också i början i alla fall. Sen tror jag att tröttheten tog över i Kalmar medan Oskarshamn fortfarande hade spring i benen och vi kunde vinna ganska enkelt tillslut med 63-39.

Japp sen började söndagen (idag) med att man skulle döma en match på morgonen, men laget som våra f95:er skulle möta kom aldrig så det blev W.O. Var lite sur, kunde ju varit hemma och sovit om de som inte kom hade sagt att de inte kunde komma. Aja inget och göra åt. Så drog hem istället.

Senare spelade våra F91/92:er med tanken på att de endast är sju i det laget och de skulle spela tre matcher denna dag så var det en del damlagsspelare (89/90) med. Två av 91/92:erna var sjuka också. I alla fall var motståndarna i ungdomsserien Nässjö 93/94 och Bankeryd 92/93. Sen var det Döderhultsmatch mellan dessa matcher mot Växjö. Vi vann alla tre matcherna. Synd att Bankeryds bästa spelare skadade sig i andra perioden. De skulle nog inte ha vunnit med henne, men det skulle nog blivit en roligare match. Hon är duktig och endast 93:a. Smålands bästa 93:a kan man ju säga.;).

Aja det var det.
Take care

Sämsta tänkbara förutsättningarna

Igår lördag var det dags för grabbarna jag tränar att spela sina första matcher efter juluppehållet. Med endast 4-6 spelare på träningarna denna vecka inför matcherna kändes det inte så bra. Inte bara för att vi var några på träningarna utan med massa återbud kunde vi endast komma iväg med 6 spelare och vi skulle alltså spela två matcher i rad.

Av dessa som saknades inför matcherna fanns det två nyckelspelare som dessutom båda är guards vilket gjorde saken ännu värre. Men i alla fall så kunde vi ta in en annan spelare så vi slapp åka med endast fem. Han var ju i och för sig inte heller någon guard.

Första matchen mot Kalmar spelade vi inte alls bra, trots längdövertag tog Kalmar mycket fler returer än vad vi gjorde och det kändes inte alls bra inför fortsatt spel. Vi kunde i alla fall vinna matchen tillslut med 9p.

Nästa match stod Brahe som motståndare och från tidigare omgångar har det slutat ganska olika. Vi har vunnit med över 30, förlorat med över 30, vunnit med 3. Men Brahe är ett bra lag och det skulle bli tufft att spela mot de.

Matchen börjar ganska jämnt, men vi har ändå ledningen. Efter första leder vi med 3p. Andra blir våran bästa period och vi drar ifrån i protokollet. Tyvärr skadar sig en av våra spelare sig i denna period och det återstår alltså endast fem spelare. Vi har ändå skapat en liten bekväm ledning.

Inför andra halvlek leder vi med 19p. Vi fortsätter och jobbar på i tredje det är viktigt att vi håller de en bit ifrån oss med tanken på att vi inte är så många. Men i mitten av tredje får en av våra spelare sin femte foul och det återstår alltså endast 4 spelare. Våran skadade spelare(stukat foten) kommer in haltande med linda för att hjälpa till lite i försvaret.

Vi spelar alltså 4-5 i anfall och 4 1/2 - 5 i försvaret. Skönt att grabbarna fortsätter och jobbar på bra och vi kan vinna matchen med 24p. 31-55.

Efter matchen får man skäll av Brahes tränare, han säger att vi spelat zon med våran skadade spelare. Förstår honom inte riktigt. Alla fyra hela spelare håller varsin spelare, våran skadade spelare håller en spelare men med tanken på att han inte hinner med och springa fram och tillbaka så backar ju han in mot korgen. Okej han spelar långt ifrån sin spelare och kan hjälpa till under korgen, men spelar vi zon? Nej skulle inte tro det.

I alla fall så tänker de tydligen spela zon mot oss nästa gång. Visst gör det du. Men tänk er själva vi spelade endast 4 man i anfall, de kunde alltså dubbla på en av våra spelare och han skäller ut en efter matchen. I fall det skulle vara så att vi skulle spelat zon är det väl ganska sent att säga det efter matchen, det var ju ändå i tredje vi började med att spela med fyra hela.

Aja det var i alla fall dessa matcher och vi kunde i alla fall vinna de båda. Skönt, det trodde jag inte inför om jag ska vara ärlig.

MAHOYO
Take care

Bilder säger mer än 1000 ord.=)

Har inte orkat att skriva något här.
Här kommer lite bilder istället på det senaste.
Gott nytt år på er alla, hoppas ni hade det trevligt på nyår. Själv hade man jätte roligt.=).

Willy lurar Lena inför julklappsutbytet..






Julklappsutbytet...






Linn och Lisas födelsedags fest






Bilderna nedan tagna från MyNa Mahoyoblog (MAHOYO) För mer bilder checka in där.=).


Julmat


Förfesten på nyår


plankan, nyårsmiddag


Mango shots


Nyårsparty.

Förutom detta har det även varit en del basket inblandat, men det behöver inte finnas med.=)

Take care.

RSS 2.0