A lot.

Skolan har börjat och det är en del att läsa där måste jag säga. Läser på Södertörns Högskola. Men när man bor i Stockholm sitter man ju inte hemma dagarna långa och pluggar. Nej det händer grejer och även om man måste läsa böcker så vill man ju ha roligt. hehe.

Så man har varit ute och så också. Igår var det Popaganda på Erikdalsbadet, en festival. Vi såg El perro del mar, Jenny Wilson, Lykke Li, Steve Aiko (där var det röj) och MGMT. Det var nice, musik som man gillar är alltid nice.

I alla fall är det en liten del av grejer som hänt. Föresten så får man inte glömma att checka in Mahoyos shop där det har kommit in nya kläder och mer kommer.;)


Take care.

Way Out West 2009

Way out West i år var hur grymt som helst. Massa underbara artister och det var så värt pengarna. Listan är lång på artister vi ville se och som vi fick se, men missade också några artister. Fast det är sånt man får ta. Hade i alla fall en härlig helg. Kolla in bilder och allt på Mahoyos blog.

Nu har man även flyttat till Stockholm. Fett nice. Börjar skolan på måndag med en föreläsning. Oj oj allt börjar nu.

Take care.

India Arie - Therapy

THERAPY


India Arie kommer till Stockholm i Oktober, någon som vill gå med mig.=)

Take care

Willy Do 16 år.

Idag fyller brorsan 16 år. Han börjar bli stor nu. Willy får tillbringa sin födelsedag i en baskethall. Ja det är basketläger här i Oskarshamn. Central Basket från Stockholm är på besök och några OBBK spelare är med på lägret och en av dem är min bror.

 

Känns så konstigt han är redan 16 år, ska börja gymnasiet. Tiden går fort må jag säga.

 

GRATTIS WILLY!!! Love you my brother.

 

Take care.


RSS 2.0