Helsingborg imorgon då

Denna helg har det då varit hamnfestival i Oskarshamn och höjdpunkten för alla basketspelare under hamnfestivalen är ju självklart streetbasketen. Har då missat tre år i rad nu, men i år var man där. Spelade dock inte, var inte så sugen på det. Men när man såg allt lirande och spel blev man lite sugen. Aja det är roligt att det kommer lag från andra ställen och att det faktiskt är lite klass på streeten i Oskarshamn. Får hoppas att det fortsätter såhär för det är något positivt från OBBKs sida.

De flesta var väl mest imponerade på alla dunkar som förekom under turneringen, och visst var det många av dem. hehe. Ibland kändes det som om hela korgen skulle välta. Jag tror nästan att den skulle ha gjort det om det inte satt personer under korgen. Man kanske ska skaffa sig fler tunga stenar till korgarna.

I alla fall så bär det av till Helsingborg imorgon med mamma och bror. Ska då till vår kusin som bor där för tillfället, dock inte länge till då han ska flytta. Tror att det ska vara någon festival där också så det kan bli nice.




So cute.  Phil Collins - On my way

Take care

Träningsvärk

Inte första gången man ska träna från ett lite längre uppehåll och man kör hårt direkt. Verkar som om jag har en tendens att göra det. Igår tränade jag hyfsat hårt, körde styrka och basket. Idag har jag värsta träningsvärken som jag inte har haft på ett bra tag. Tänk att inte ha tränat ordentligt på typ två månader och när man väl ska göra det så blir det hårdträning. Ja så kan det vara ibland och det är ju inte första gången det händer mig. För något år sen, då jag hade kommit hem från en resa utan att ha tränat något där borta. Gissa vad det första var jag gjorde när jag kommit hem. Jo träna och inte lugnt heller, nej grusgropen var det. Grusgropen är då en bana man springer 6 varv på tid och det är som sagt som det låter massa gropar med grus. Hehe. Alltså man springer typ upp och ner för olika kullar.

Japp så nu har jag då en ganska stor träningsvärk. Men det är ju inget jag se negativt på, det är ju den bästa värken man kan ha. Det var faktiskt ganska gutt att träna igår, länge sen man körde så hårt. Kul att få spela lite basket, men det var inte så att jag värsta vill tillbaka till den tiden då jag lirade som mest basket. Lira någon gång ibland är gutt, men inte ödsla för mycket tid till det.


But it is still my favourite sport. 

Take care.


Fångar kan också ha roligt.

En video på fångar från Fillipinien som dansar. Haha riktigt grymt faktiskt.


"Thriller - Michael Jackson"

India Arie - Beautiful Flower



Riktigt fin låt som gjordes för Oprah's project - Building a dream.

Lyrics
This is a song for every girl who's
Ever been through something she thought she couldn't make it through
I sing these words because
I was that girl too
Wanting something better than this
But who do I turn to

Now we're moving from the darkness into the light
This is the defining moment of our lives

'Cause you're beautiful like a flower
More valuable than a diamond
You are powerful like a fire
You can heal the world with your mind

There is nothing in the world that you cannot do
When you believe in you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

This is a song for every girl who
Feels like she is not special
'Cause she don't look like a supermodel Coke bottle
The next time the radio tells you to shake your moneymaker
Shake your head and tell them, tell them you're a leader

Now we're moving from the darkness into the light
This is the defining moment of our lives

'Cause you're beautiful like a flower
More valuable than a diamond
You are powerful like a fire
You can heal the world with your mind

There is nothing in the world that you cannot do
When you believe in you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

Yeah, you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, yeah, you
You are brilliant
[ Beautiful Flower lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]

Semester.

Vad skönt att få lite semester nu. Känns som man har förtjänat det.
Jobbat i fem veckor nu inte dåligt. Nu fyra veckors semester och sen blir det att jobba i två veckor till.
Frågan är då vad man ska göra efter det, ja det är jag faktiskt inte så säker på just nu. Det är sånt man märker då. Vore i alla fall gutt om jag kunde hitta ett jobb eller något så man kan få in lite cash. Kommer ju inte åka iväg och plugga iår utan det får bli nästa år.

Nu får man ta vara på sin semester och göra något bra av det. Det har varit så svettigt att jobba på Scania. Inte det bästa jobbet, men okej. Vad gör man inte för pengar nu för tiden.Hehe



Belle and Sebastian - Summer Wasting


Ett citat..

Ett citat från en serie jag tittade på, översätter det till svenska. Blir kanske inte exakt likadant.;)

"Idag är det väldigt blåsigt ute och när jag satt i bussen sa jag vilket fint väder det är idag. Kvinnan brevid mig trodde nog jag var knäpp. Men för mig är vädret fint, det spelar ingen roll om det blåser, regnar eller är soligt ute för efter att ha träffat dig så är vädret alltid vackert."

Ja egentligen bör man kanske inte klaga på vädret så mycket så länge man tillbringar dagarna med personer man gillar så spelar det ingen roll om det regnar eller blåser ute. Visst det finns bara vissa saker man kan göra i vissa väder, men man kan alltid göra det bästa av situationen. Alla väder och årstider är fina och unika på sitt sätt och det man kan göra på vintern kan man inte göra på sommaren och tvärtom.

Själv önskar man väl sol nu för att det är sommar, men det är inget soligt land man lever i och man får vara glad för de soliga dagarna som ges. Acceptera de andra dagarna som de är.

Take care.

Fest med Scania.

Igår var man då ute och åt med jobbet. Innan vi åt var vi i Stadsparken och spelade kubb, det gick väl inte så bra för vårat lag. hehe. Killarna mot tjejerna var det. Men hade faktiskt någon jämn match också. Efter kubben och hänget där drog vi oss mot Kråkan för och äta. Maten var väl okej, men man orkade inte så mycket.



Vi hängde väl på kråkan ett tag och sen drog vi oss mot Ankaret, vidare till Apollo och tillbaka till Ankaret. Vissa jobbiga typer fanns det ju också. Men men så är det väl alltid. På Ankaret var vi tills det stängde. Därefter när man skulle dra sig hemåt träffade man på några goa människor. Javisst ja Tvillingarna Phung. Så fick lite skjuts hem. Tackar.=).

Japp kort om fredagen och nu en vecka kvar innan semestern. Tror faktiskt att det blir en del Toyota denna vecka. (övertid). Börjar i alla fall med det på Måndag.

Aja nu ska man väl ut och gå eller något.
Take care.

Sunshine

Yes, äntligen sticker solen fram och man kan känna värmen. Nu känns det som sommar så nice. Har gjort lite milkshake idag och det var så gott att dricka samtidigt som man såg solen lysa. Fast har ju jobbat idag så har inte hunnit njuta allt för mycket av solen. Får hoppas solen är kvar när jag är ledig. hehe.

På fredag blir det att dra ut med jobbet och käka, får hoppas det blir nice. Rätt roliga människor ändå.
Tror vi ska spela kubb också. Det är jag ju inte så jätte bra på. hehe.


Aja hoppas att ni njuter av solen.

Take care.

RSS 2.0