Waiting for the summer to come.

Känns inte riktigt som om det är sommar eftersom att vädret är som det är. Det har inte riktigt varit den riktiga sommarkänslan ännu, vilket är ganska tråkigt att det inte varit. Själv har man ju inte ens tagit första dopp. Det var ju inte bra, men det har inte riktigt varit något bra tillfälle eller något bra väder. Det kanske kommer senare eller? Man får väl ta vara på de tillfällen som ges eftersom att det inte är så många. Göra det bästa utav det helt enkelt.



"You are like sunshine to me and every time I see your face everything around me feels warm. And nothing else matters because I have you to shine up my world."

Remember every moment counts

Take care.

Hard work work...

Har du vaknat tidigt denna vecka eftersom att man jobbar dag. Det har varit ganska jobbigt att lägga sig tidigt eftersom att det är ljust ute och det finns egentligen andra saker man vill syssla med än att sova. Fast hyfsat bra har jag ändå kunnat sova.

Aja kan bara säga att mina tummar är helt döda, det känns som om jag har stukat höger tummen eller något. Det har lättnat ner lite, men exakt efter att man jobbat känner man av det. Det är så mycket små saker man måste trycka och hålla på och då används ju tummarna rätt mycket, övriga fingarar också för den delen. I alla fall ska ju inte klaga, vad gör man inte för lite cash, hehe. Det är ändå ganska soft där, det är bara då man får mycket av vissa stationer irad som det blir jobbigt.

Förutom att jag jobbat idag så har jag även tränat mina grabbar. Vi var sex pers+ att två hade missförstått det och var på en annan plats. Efter det hade man möte "damlaget" och "styrelsen (två pers av de)" om kommande säsong. Själv kommer jag nog inte fokusera så mycket på basket spelet, men vem vet man kan ju ändra sig. Fast just nu känner jag att jag gott och väl klarar mig utan basketen. Vad jag kan säga om mötet är att allt ska ju låta så bra när man pratar om det, men frågan är om det kommer att bli något. Satsa hit och satsa dit, känner mer att de bör satsa på helheten i klubben för annars kommer de att dö ut. Det måste trilla in fler som kan hjälpa till och fler som vill börja spela basket.

Inte bara klubben, det känns som om hela Småland/blekinge dör ut snart, det bör tillkomma fler klubbar de kommande åren annars ser det inte så ljust ut för framtiden. Vet inte om någon annan tänkte på det, men kul att möta samma lag fyra gånger på en säsong om man inte går vidare till kval mot ettan. Och om det skulle vara så att Oskarshamn inte lyckas kvala så spelar ju Döderhult mot Oskarshamns fyra gånger. Allt detta bara för att det annars inte blir några matcher och det är därför jag hoppas att distiktet utvecklas för annars kommer det snart inte finnas någon basket kvar här, i alla fall inte på senior nivå.

Oj måste dra Sverige - Ryssland på tv...

Take care.

Lika pigg som vädret

Oj då idag har vädret varit lite lustigt, och det har det varit några dar nu. Vi hade tur som tog studenten i det fina solvädret, denna vecka var det inte likadant för de andra studenterna.

Ida tog studenten i fredags så igår var man i hennes sommarstuga och firade lite, vi var nog kortast där. Hela släkten var lång. hehe. Birgitta hade gjort jätte god mat. Det var väl trevligt. Sedan kollade man på fotbolls EM Sverige - Spanien. Det var en ganska sur match, så typiskt att de ska göra mål i sista minuten. Hoppas att Zlatan är okej också, han behövs både för att stärka och att ge Sverige mer självförtroende.

Men idag kan jag säga att jag varit lika pigg som vädret, alltså lite seg och så. Somnade faktiskt till lite förut, hehe inte bra inte bra. Måste ju hålla mig vaken så att jag kan somna tidigare ikväll då jag jobbar tidigt imorgon.hehe. Systrarna har då åkt till Stockholm och imorgon börjar deras resa mot Asien. Shit så himla gutt för dem. Jag ska absolut göra en go resa någon gång till dessa destinationer.

Juste det är ju jag som håller i deras företag nu eller hjälper till och om det är någon som vill ha något så hör bara av er till mig så fixar vi det.;).  Gå gärna in och kolla på deras sida Mahoyo

Trots vädret så är det ändå alltid gott med glass

Mumsigt

Release, studenten, jobb..

Oj då det var ett tag sen sist, har inte riktigt haft någon motivation till att skriva, och kanske inte super mycket tid till det heller. Först då release festen som var för två veckor sedan. Det var nice, och skönt att jag åkte, annars skulle jag nog ångrat mig. Den helgen tillbringade jag då i Jönköping, softade med gutt folk, go musik ja de var en nice helg.
release festen
Kö in till release festen

Vad kommer sen, jo studenten såklart. De blev en del firande studentveckan. Och torsdagen den 5 juni kl. 14.00 var det utgång, vi har tagit studenten. Shit vilken känsla det var. På något sätt kändes det så overkligt. Innan själva utgången var det många tårar som fälldes, sista dagen som IDR-05. Glömmer inte dessa år. Det har varit en minnesvärd resa.
Now the new journey starts.
Klassen
IDR-05 först in, först ut. Vi har tagit studenten.

Denna veckan som varit har man då jobbat för fullt. Så det var inte mycket ledig tid jag fick inte. Har jobbat på Scania, nattskift till och med. Träffat några goa människor, det är nice. Vad kan man säga om jobbet, några delar är riktigt softa och andra lite mer ansträngande. Nästa vecka blir att vakna tidigt för då är det dagsskift.

Hyttar är det vi bygger.;). Jag gör den första delen i monteringen.

Det är då en snabb överblick på lite som har hänt dessa två veckor.

Take care.

RSS 2.0