A little bit lazy..

Känner mig lat. Borde egentligen ta tag i några saker, men istället sitter jag här.
Har en del skolgrejer att göra, men pallar helt enkelt inte riktigt ännu. Måste få fram viljan.
I alla fall om jag tar tag i det får jag ju mindre att göra fram över, vilket är bra. Så egentligen borde jag ta tag i det så att det inte blir ännu mera jobb senare.

Okey stop nag about that. Solen har gått och gömt sig någonstans. Igår när man vaknade var det värsta fina vädret och när jag gick ut så var det varmt, jag kunde känna värme över hela kroppen. Sen var man då i hallen ett tag coachade och så, det gick väl inte så bra. Sista matchen och de förlorar i förlängning mot ett lag som vi tagit alla gånger tidigare. Vet inte vad som händer. I alla fall efter allt det så skulle man bege sig hem och gissa hur vädret var ute då. Jo det var grått ute, hade precis regnat och det var blött. Då blev man lite mindre glad. Men det var i alla fall inte kallt vilket är det positiva.

Vad jag hoppas på nu är att vädret blir gutt när vi är i Göteborg. Då blir det nice.

wait for the summer to come.

image43
Det ska vara härligt väder och med glass i handen. MUMS.

Times fly away.

Yeah what can I say.

Har haft en del basket den här senaste tiden, ovanligt? Nej tror nog inte det.
Börjar med projektarbetet en basket turnering för årskurs fem, det gick faktiskt bra. Nu är det bara det skriftliga kvar i arbetet, bara och bara, det värsta. hehe.

Sen var det då Billys Cup med grabbarna, ja vad ska man säga om det. Ni kan ju läsa det på obbkp9394 . Det gick helt enkelt inte bra kan jag ju säga. Men ingen kan ta ifrån mig de minnen jag har från denna cup, eller då hette det ju Dumle Cup. Det är minnen som finns kvar i mig.

Nästa vecka är man ju iväg på cup igen, då är det Basketfestivalen. Undra hur det kommer att gå för oss. Vi har hamnat i en rätt svår grupp. Nu är det då jag som ska spela och inte coacha. hehe. Vi når nog inte upp till det vi gjorde förra året, men men vi är där för att ha kul.

Vill bara säga om 41 dagar så smäller det. YEAH.
Gissa vad som händer då, hehe.





Baskettalang!


Ricky Rubio supertalang från Spanien, född 1990 och redan riktigt grym.
Kollade på honom idag på morgonträningen (vidoeklipp).

Förutom det så är ju Chioma Nnamaka klar för WNBA, född 1985. Nice.
Hon är då den andra att spela WNBA, tror ni det kommer fler snart?

Take care.

Silence.



En av mina favoritserier, så härlig och fin är den.
Självklart med Vic Zhou också, han som sjunger dessutom.;)

Update

Okej det har ju hänt en del sen sist jag skrev. För det första så har man ju varit i Sälen. Kan bara säga att det var jätte roligt där, ärligt talat så var längdskidor svårare än utförsåkning. Konstigt men sant. Utför var förstås roligare också. Själv var man ju nybörjare i allt, men det gick ju bättre och bättre i alla fall.

Det var riktigt nice när vi åkte längd och kom upp i toppen, så fin utsikt. Då kändes själva milen värt det. Åkte över två mil den dagen. Usch det kändes jobbigt, men det var skönt att veta att man klarade av det. Tyvärr tog jag inte så många bilder, men mina klasskamrater har så kommer få av dem. ;).

Tänk att jag inte tänkte gå denna kursen först, men la till den som extra kurs. Det var tur annars skulle jag ha missat allt detta. Det skulle vara något att gå miste om. Tror att gemenskapen i klassen ökade också.

Yeah sen har tvillingarna fyllt år också. Grattis Phung. Så har firats med party. Det var trevligt. Goa människor är alltid nice. Nu kanske man ser tvillingarna på dansgolvet.;).

Mina grabbar har även spelat och vi vann med 29p. Det var riktigt skönt med tanken på att vi förlorade med 32p sist vi mötte detta lag. Den matchen vill jag verkligen glömma. Men denna kommer jag minnas. Det var verkligen samarbete i laget och alla har utvecklats. Några hade sina gläns stunder.

Känner mig tyvärr lite sjuk/förkyld efter Sälen. Vilket är mindre roligt. Måste ju hålla mig frisk nu.  Idag var jag hos tandläkaren också, sista gången som kostnadsfri. Det gick väl ganska bra, inga håll i alla fall. Men måste ta hand om tänderna lite bättre.

image42
Ta hand om era tänder gott folk.;)




Take care.

RSS 2.0