Årets blogg

Gå in och rösta fram året blogg här. Alla bloggar är nominerade och själv har man röstat  på Mahoyo SÅKLART.
Glöm inte kolla in de snygga kläderna också---> mahoyo.

Take care

Check it out.

Glöm inte att kolla in Mahoyo där de har fått in snygga grejer för hösten + att rean är i full gång och det kommer nog mera överraskningar bara ni kollar in sidan. Själv har man ju lite från Mahoyo och jag lovar det kommer bli mer.=). Just check it out. Och varför inte läsa deras blogg också där de skriver om allt möjligt.



Yeah och idag tränade jag också så har alltså tränat två gånger denna vecka, bra jobbat Carina.;). Power to me.hehe. Denna träning var inte lika jobbig som gårdagens så jag överlevde. hehe nä men så farligt var det ju inte igår, men det var en stor skillnad på de båda träningarna. Idag var de mer fokus på spelförståelse och anfall, medan igår var det mer kondition och försvar. Imorgon så spelar herrarna träningsmatch mot Kalmars A-lag som spelar i ettan, missar början av matchen men hinner nog se andra halvan. Får se hur det går, herrarna spelar ju trots allt en nivå lägre. Få se om bror min få spela något.


aja take care

sushi and practice

Igår gjorde man sushi med mamma, det blev jätte gott. mums. Var ett tag sen man åt sushi så det var riktigt gutt att äta det igår. Tycker att de blev ganska fina och bra. hehe. Tror att vi har blivit bättre sen förra gången. Ni som inte har provat på att äta denna maträtt borde göra det. Kan också erkänna att första gången jag åt sushi så tyckte jag inte om det, men tror att det var så att jag tog för mycket wasabi. Men i alla fall såp tycker jag om det nu.


Dessa har jag "rullat" mmm så gott.

Sen idag har jag varit på en basketträning, det har ju varit över två veckor sen sist. Kan säga att man känner av att man inte har tränat på ett tag. Fy vad trött jag blev på bara uppvärmning. Men men det behöver jag. Ska i alla fall försöka hålla igång lite, med minst en träning per vecka. Det var i alla fall ganska gutt att träna idag, synd att det var så några på träningen.

 
hmm väldigt länge sen, kan det varit åttan?

Take care.

Silence



Har snabb kollat på denna serie idag och igår, SILENCE. Detta är en av de bästa serierna jag har sett och tro mig jag har sett många. Den är så vacker. Detta var då andra gången jag såg denna, men den berör mig fortfarande så starkt. Känns som om man kan se den om och om igen. Självklart är ju skådisen en bonus också.

MAHOYO

India Arie - Little things

  MAHOYO
India Arie - Little thing. (a very nice song)
Been around the whole world still aint seen nothing like my neighborhood
And of all of the fancy satin and silk my white cotton feels so good
Searched high and low for a place where I can lay my burdens down
Ain't nothing in the whole wide world like the peace that I have found

Chorus: Little Things (It's the little things)
And the joy they bring
Little things (it's the little things)
And the joy they bring

Simple as a phone call just to make it known that you're gonna
be a little late
Pure as a kiss on a cheek in a word that everything will be okay
Call in the morning from my little sister singing to me
Happy Birthday
In the quest for fortune and fame
Don't forget about the simple things

CHORUS

Give me some good food
Give me some cute shoes
Give me some peace of mind
Give me some sunshine
Give me some blue sky

Running round in circles lost my focus, lost sight of my goals
I do this for the love of music, not for the glitter and gold
Got everything that I prayed for, even a little more
When I asked to learn humility this is what I was told...

CHORUS

Give me my guitar
Give me a bright star
Give me some good news
Give me some cute shoes
Give me Atlanta
Give me Savannah
Give me my peace of mind
Give me some Stevie
Give me some Donny
Give me my Daddy
Give me my Mommy
Pour me some sweet tea
Spoonful of honey
I don't need no Hollywood
MAHOYO

Walkman


Jerry Yan, en kinesisk låt, spelar in en reklam för walkman.

Happy Birthday.

12/9 Sukena Tran
13/9 Carina Do (Jag)


The roots - Birthday Girl

The time just fly.

Tiden går fort och nu är det höst. Hösten är ju trots allt "min" tid, alltså fyller ju år snart och ja på hösten. Därav även mitt kinesiska namn som betyder höst. Om man ska beskriva hösten, skulle många säga att den är ganska tråkig. Men det är ju hur man gör den till. Jag personligen tycker att det är så fina färger på hösten. Alla blad och växter som ändrar färg.

Färgglad paraply

Har börjat ändra lite färg kanske?

Kanske inte så färgglad här, but you got to feel.

Det är ju faktiskt heller ingen regel på att man ska klä sig i enklare färger. Om man t.ex. väljer att handla kläder i sköna affärer som Mahoyo så får man en färgglad höst. De har ju fått in nya plagg och det kommer mera. Genom dessa kläder kan du sprida glädje genom hösten. Sen kan det ju vara snyggt med enkla färger också. Och eftersom att hösten är "min" tid så är det ju också så att jag bör sprida lite glädje runt omkring mig. Ge glädje till omgivningen om du vill ha glädje tillbaka.

Japp annars idag har jag varit i lite skolor och delta ut inbjudan till Scania/Ot cup som då är en basketturnering för årskurs 3-6. Själv är man då lite ansvarig för detta. Får hoppas att det är många barn och föräldrar som nappar och vill vara med.

take care

No school

Känns lite konstigt att man inte har någon skola. Eller har ju en lektion, men det känns ju ändå inte eftersom att det är en distanskurs. Det är ju också något man tycker om. Kändes bra efter min första kinesiska lektion. Får se hur de andra lektionerna går. Och sen kommer man ju ha tenta på det också. Hoppas på det bästa. Så där har jag ju något att jobba med i alla fall.

Men det känns ju att man inte har skola längre. Så idag åkte jag in till stadsbiblioteket och lånade lite böcker. Ska börja läsa lite och kolla igenom för det jag eventuellt vill plugga till nästa år. Så nu har jag i alla fall lite grejer att göra. Läsa böcker och plugga kinesiska.

Sen måste jag ju försöka att hitta något jobb så att jag får in lite pengar också. Nästa allt går ju på pengar nu för tiden, så det är ju bra om jag fixa ett jobb så att jag kan göra något.

Idag var man även och tränade basket, får väl bli att man kommer någongång i veckan eller något. Få se, behöver ju träna hur eller hur. Måste ju hålla kroppen i form eller vad man ska säga. Hålla igång i alla fall. Men träningen gick väl sådär, det märks ju att man inte har tränat regelbundet. Och det var ju inte den lugnaste träningen precis, men det är gutt när man får ta i lite. Skulle ju inte varit så roligt om man kom till värsta slappa träningen heller. Hellre jobbig en över slapp. Få se när nästa träning blir, men förmodligen är det måndagar som passar mig bäst.

Zài jiàn - Bye bye.

RSS 2.0