"Heaven must have sent you.."


Heaven must have sent you - D'Angelo and Erykah Badu

Sitter och pluggar och lyssnar på go musik.;)

Take care


Oskarshamn?

Har bokat en biljett till Oskarshamn den 6:e oktober. Anledningen mest är väl för att jag behöver hämta mer saker från hemmet och att mamma ska med upp den 8:onde oktober. Mamma åker ju till Kanada den 9:onde då min kusin ska gifta sig. Skulle jätte gärna vilja åka med, men har ju tyvärr skola så kan inte, blir kanske till sommaren?

Det som är mer speciellt med detta bröllop jämfört mot de tidigare bröllopen i släkten är att min kusin gifter sig med en icke asiat. Det skulle varit roligt att vara med på det bröllopet, men det blir inte så. Får önska henne all lycka från Sverige och förhoppningsvis kan man åka dit någon gång den närmsta tiden.

I alla fall har man bokat en biljett hem den 6:e, vardag lite annorlunda. Men det verkar bli bäst så. Träffa bror min och mamma, det var ett tag sen nu. Saknar dem.

Take care


Då var det dags

Nu börjar basketen att dra igång och snart börjas det med härliga matcher. Det har redan varit matcher, men snart börjar allt på allvar. Våra seniorlandslag har spelat sina matcher och tyvärr gick det inte denna gång. Det var riktigt synd, men vi ska inte vara ledsna för det,. Framgångar är påväg och även fast det inte gick denna gång så kommer den dagen och det är inte långt borta.

Liga lagen laddar upp och det ska bli roligt nu när man bor i Huvudstaden att gå och kolla på matcher. Intressant i år med alla unga spelare också. Folk pratar om ekonomi, jag tycker vi kan prata om utveckling. De unga kan prestera, kanske finns det en del att jobba på fysiskt m.m, men de kan lira.

Förresten jag har ju bestämt mig för att coacha här uppe i Stockholm och valet blev Polisen Basket. Vi har haft "Uppkast" idag, en start med coacherna. Mycket intressanta saker som togs upp och det ska bli roligt att tillhöra polisen basket. Jag kommer att träna pojkar födda 00 på Kungsholmen, alla 00 pojkar är välkomna dit.;). Kommer även assistera lite i flickor födda 99 på Kungsholmen.

Take care

Nytt datum

Höll på att missa Regina Spektors konsert, ja den är slutsåld för den 7/12, men tack och lov för att hon gör en extra konsert dagen efter den 8/12. Så nu har man köpt biljetter till den. Sen köpte man biljetter till Tegan and Saras konsert, får ju inte missa den. Biljetterna släpptes idag. Så nu har man biljetter till dessa två, nice nice.

Vet ni vad. MAXWELL kommer till Sverige också. Den måste man ju också gå på. Den 10/11 kommer han. Ja jag vet pank, men what the F det är så värt pengarna all denna underbara musik man får se.;)


This womans work!

Take care.

MacBook Pro

Nice min data har kommit nu. Sitter och försöker lära mig den. hehe. Skulle egentligen dra och plugga i skolan, men precis innan jag skulle åka plingade datan på.=) Förutom att min fina data har kommit så kommer det att hända lite grejer framöver. Fatta det kommer bli ett riktigt musikår iår.

23/11 Kommer Tegan and Sara till Sverige, riktigt nice.
7/12 Regina Spektor i Sverige. Woop woop till dessa säger jag bara.
Nice. Måste köpa biljetter.=)
Vad då att man kommer bli/är pank. Skit samma detta är ett måste liksom.

Today is a great day.
Take care.

Utveckling och internationellt samarbete

Har byt från kurs till program. Går nu Utveckling och internationellt samarbete och det är ett program som varar i tre år. Kommer att välja inriktning senare. Med tanken på att jag nyss byt och de har pågått med sina studier kommer jag att få läsa in lite.=/. Men men man ville ju gå detta program så det är bara att bita ihop.=)

Hur som helst kommer nog helgen att gå åt till plugg, men innan dess blir det utgång ikväll vid Fasching. Soulmates firar 3 år. Give aways från Mahoyo dessutom. Be there if you can.

Take care

Jag vet, gammal, tråkig.

Haha sitter och pluggar eller jobbar med ett arbete som ska in imorgon.
Söker om politik och sånt och hittar detta gamla skämtet här:

En liten pojke frågar sin far:

- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan. Får jag ställa dig en fråga?

- Självklart min son, fråga på?

- Vad är politik, far?

- Tja ... i politiken finns det fem folkgrupper:
1) befolkningen,
2) regeringen,
3) den ekonomiska makten,
4) arbetarklassen och
5) landets framtid.

- Jag förstår inte far ... Kan du förklara det för mig?

- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen.
Vi ser efter dina behov. Du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen. Förstår du det, min son?

- Mer eller mindre ...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken
gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebrodern hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum var modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom
nyckelhålet såg han fadern i gång med barnflickan.
Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han
tillbaka till rummet och sov vidare. Nästa morgon sade pojken till
fadern:

- Nu tror jag att jag förstår vad politik är.

- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna
ord.

- Jag tror, att det är så här: Medan den ekonomiska makten rövknullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till
halsen!

Hehehe. Det är tråkigt och plugga och då skrattar man åt allt.;)

Take care.

RSS 2.0