Michael Jordan.

Riktigt grymt, det tog 16 timmar och 14,641 flaskor.


Lovely weeks in Stockholm.

Ja då var man tillbaka i Oskarshamn, lite ensamt just nu då mamma och bror inte kommer hem förens imorgon/torsdag.

 

Det har varit riktigt nice i Stockholm med massa härliga människor. Vår kusin från Kanada Vincent var på besök också, extra roligt. Mycket har hänt i Stockholm kan man säga. Hmm jag har varit borta från Oskarshamn i tre veckor faktiskt, en vecka i Södertälje och två veckor i Stockholm. Kan inte säga att jag saknar Oskarshamn vidare mycket, hade ju familjen hos mig i Stockholm.

 

I alla fall för att sammanfatta det hela så har det varit trevliga pic nics, goa kvällar, riktigt nice jazzfestival, grillkväll och massa annat skoj. Ja det står en del om det på Mahoyos blog, kolla där vet ja. ;)

 

Det är för övrigt REA på MAHOYO passa på.

 

Take care.


U18 EM i Telge

Från tisdagen förra veckan 7 juli till den 12 juli var jag i Södertälje för att vara funktionär på U18 EM och samtidigt se på härlig basket. Det har varit roligt och man har träffat på massa basketmänniskor.

Det har varit många goa matcher, tyvärr missade man ju några goa matcher också. Men inte alla. Fanns spelare man blev imponerade på och var faktiskt lite förvånad på det allstarlaget som togs ut. Men det var ju bra spelare som valdes. Riktigt roligt att Cleo Forsman-Goga blev MVP, hon var grym. Man kan säga att den matchen hon var lite mindre bra på gjorde hon ändå en hel del + att det var så många som ville stoppa henne. Sverige var grymma. Det finns så många talanger i Sverige och så många i världsklass. Ta vara på dem säger jag bara.



Fotograf: MyNa Do från MAHOYO.COM

Mot Södertälje.

Imorgon åker jag till Södertälje. Ja det är ju U18 EM där.;).
Ska bli roligt och intressant. Det blir en hel vecka med härlig basket. Får se de bästa ungdomarna i Europa under 18 på flicksidan göra upp.

Därefter blir det Stockholm för min del. Träffa systrarna och en av mina kusiner från Kanada kommer.=) Så kommer inte vara hemma på ett tag. Hoppas bara att vädret kan bli bättre, men det borde det väl bli eller?

Aja nu får man börja packa inför morgondagen. För innan resan ska man hålla i tematräningen idag. Får se hur många som dyker upp.

Take care

RSS 2.0