Tid

Nu är då julen över och året snart slut. Tänk vad snabbt tiden går egentligen, halva lovet har gått kan man säga och snart sitter man vid skolbänken igen. Det finns så mycket som man skulle vilja göra och som man måste göra. Men det känns som om tiden inte räcker till, ändå orkar man inte göra något.

Man vet att det inte finns hur mycket tid som helst i världen, men man tar ändå tag i allt i sista stund. De flesta väljer att inte göra sakerna än, utan att vänta. Men hur var då snacket om att tiden inte räcker till? Har vi tid så att det räcker eller är det så att alla behöver tid för att slappa också och då är det sant tiden räcker inte till för vi behöver våran tid till att ta det lugnt också.

Som egentligen kanske jag skulle ta och jobba med ett arbete, men jag väljer att vänta med det till nästa vecka och spendera min tid till annat. För det första så vill jag spendera min tid just nu till familjen och för det andra så tog jag inte med mig mitt arbete. 
 
Tänk att jag bara har en termin kvar på gymnasiet, dags att börja tänka ett steg framåt. Fundera ännu mer på vad man vill göra sen. Ja vad vill jag göra efter studenten? Det finns mycket jag vill göra, men allt kommer inte att fungera. Så jag får ta lite i taget och sen kommer det nya livet att fungera. Bara till och välja vad jag vill börja.

make a wish come true


Jul i Jönköping

Idag så åkte man då till Jönköping och ska fira julen här med familjen. Trevligt.
Åkte ganska tidigt idag så är lite trött, men det är sånt man får ta. Vi har i alla fall handlat en hel del mat idag. mums. Just nu softar man med syskonen i väntan på mat.=).

Igår så fixade vi coacher till ungdomslagen P91/92, F91/92 och P93/94 en julavslutning med tävlingar och spel, det var trevligt och få hoppas fler lag kan vara med nästa gång man gör något liknande. 

Förutom det så kollade man på rugby uttagningen för krösa. Det var en hel del skador på tjejsidan, men det är sådant de som spelar får ta. Är man med i en sport där skaderisken är stor så måste man ju vara medveten om att man kommer att åka ut för skador. I alla fall så var det ju gamla krösa mot de som ska tas ut. Självklart vann ju gamla krösa och Madde var grym.;).

Aja men maten är klar nu så ska dra och äta.=)

Take care


Done, "everything is possible"

Ja nu har man då gjort klart ett lååångt arbete på medicinsk grundkurs.
Så det känns ju bra, men om det är bra vet jag inte. Får hoppas på det bästa.

Förutom att man har hållt på med detta arbete i helgen så har det varit lite basket.
Men vet inte om jag har haft någon lycko helg precis. Först då detta stora arbetet, sen skulle man då vara hallansvarig och det kändes ju bra i början. Men sedan när man ska starta tid och poängtavlan så fungerar den inte. Shit visste inte vad jag skulle göra kollade jätta noga på om allt var som det brukar och ja det var ju det.
Fattade inte vad som var fel, men i alla fall fick köra manuellt vilket var okej. Tur att det var Scania OT cup matcher.

Sen var det ju en ungdomsmatch som blev lite jobbig i början innan matchen då man skulle fixa bollar till lagen, fixa med korgar, se till att alla som ska hjälpa till är där och samtidigt då skriva själva protokollet. Tur att matchen var seg även fast slut perioden blev spännande och borta laget vann med 1p då en tjej satte båda sina straffar i slutet.

Sen då idag var det dags att coacha grabbarna och vi åkte till Huskvarna för att möta Brahe P94. Detta är då ett lag som vi tidigare har vunnit ganska stor mot, men det visade sig att vi hade annat i tankarna än basket. Man ska aldrig underskatta ett lag, allt är möjligt bara man gör det möjligt och det är en själv som avgör om det är möjligt eller inte. Brahe kunde ganska lätt stoppa i poäng och vinna matchen med över 30p. Jag vet inte riktigt vad som pågick i huvuderna på grabbarna men inte var det någon vinnarinställning i alla fall. Ser att vi har en del saker att öva på och det är bara att börja jobba. Hoppas i alla fall att grabbarna har lärt sig något av denna match och tar med det hem. Måste också säga att Brahe hade bra lagspel och rätt inställning.

Baskethelg

Det har blivit en del basket i helgen kan man säga.
Först på lördagen var det då coaching som gällde då grabbarna mötte Nässjö som de tyvärr förlorade mot.
Kan läsa referat här.

Därefter så fick man skynda sig till Sporthallen för att själv spela match mot Nässjö vi också.
Vi började matchen riktigt bra, men tyvärr blir inte avslutningen lika bra och Nässjö kan vinna ganska enkelt.
Men måste ändå säga att vi gjorde ett bra jobb och alla var duktiga. Synd bara att det inte höll hela matchen.

Sen kunde man då dra hem och softa ett tag, men så kände jag att det kanske skulle vara kul att dra och kolla på flickor 91/92 när de spelade. Så då lyfte jag rumpan och tog mig dit.
Det var en sväng match precis som våran. Föresten gissa vilka de spelade mot, jo precis Nässjö.=).
Det var jämnt lite då och då, men tillslut drog Nässjö ifrån. Det var synd då de gjorde en riktigt bra tredje period.

Detta var då lördagen och efter matcherna softade man då med lite serie tittande.=).

På söndagen så spelade dam och herr mot Jönköping Basket.
Så då var det bara att förflytta sig till sporthallen och sitta i sek på damernas och sedan kolla på herrarnas.

Damernas match vann de ganska enkelt eller i början såg det lite stelt ut, men det blev en utklassning i alla fall.
Herrarnas trodde jag skulle bli roligare att kolla på, men vet inte riktigt vad Oskarshamn höll på med.
Det var verkligen inte många som kämpade och de borde egentligen ha suttit på bänken. Men ska inte klaga på alla i herrlaget, men det var ingen rolig match att kolla på i alla fall. Kan också säga att Jönköpings laget består av juniorspelare eller 89:er och yngre. De är dock duktiga.

Okej sista basketmatchen var på TV. Houston Rockets mot Toronto Raptors. Vilket visade sig också bli en match som man irriterade sig på eftersom att de man höll på Rockets förlorade och min favorit spelare Tracy Mcgrady gjorde en mindre bra match.

Aja nu känner jag mig som en riktig basketnörd.hmm. Får räcka här.

Take care.

Some people just don't understand

I fredags spelade man då match i Kalmar, förlorade stort. Det gick väl bra för mig i försvaret.
Men kan inte säga så mycket i anfallet. Eller det var väl okej.

I lördags spelade mina grabbar i Tranås, åkte 06.15 så vaknade vid fem tiden.
Usch det var ganska jobbigt, snacka om att jag var trött. Vi vann i alla fall matchen, sju spelare var vi.
Det var skönt att vi vann och alla kämpade på.

Vissa förstår verkligen inte reglernas spel, etik och moral. Skulle någon göra så mot er skulle nog inte ni sitta och le precis. Så varför göra något sådant. Vad ger det för intryck. Så som man behandlar andra ska man ju bli behandlad själv. Det lärde man sig väl i förskolan eller ettan.

Ibland undrar jag bara är man ett lag om man inte vill låta folk spela?

Det finns så mycket man vill göra, men allt går inte alltid ens väg.

RSS 2.0