The last Game.

Igår var det då rugby Oskarshamn - Kalmar. Satt i hallen från typ 17.20 - 21.40.
Ingångarna var väl sådär, blev lite besviken. Men men. Kalmars ingång var i alla fall sämst.
Vadå mobbad ingång. Aja nu ska vi inte vara sånna.

Tjejernas match var riktigt jämn, det slutade åt rätt håll i alla fall Oskarshamn vann med 6-5.
Den bästa spelaren på tjejernars match var nog hon Maja från Kalmar, det var tack vare henne som Kalmar kunde ligga jämnt med Oskarshamn. För Enligt mig så såg "vi" starkare ut, alltså det var fler i vårt lag som var grymma än i deras. Madde var ju grym som alltid i rugbyn, värsta attityden. Linda var nog den sötaste rugbyspelaren.;)

Killarnas var inte lika jämn eller det var väl ganska jämnt i början, men mot slutet kom Kalmar knappt på mattan. Matchen slutade 4-1 till Oskarshamn, vi vann alltså dubbelt. Yeah. Det var nice, David var grym. Jossi också.
Skönt att det blev dubbelseger eftersom att det är sista året för oss 3:er. Också första matchen för tjejerna på 11 år. Alltså Oskarshamn har inte spelat mot Kalmar på tjejsidan på elva år. Kul för Madde, sista året.Yeah.



image39
Segerfest!!!

image40
Kollade sista minutrarna på broderns fotbollsmatch.

Nog om det idag var det då sista matchen i serien för Döderhult och även min sista seriematch för tillfället. Det kunde väl inte ha börjat bättre, men det kunde definitivt ha slutat bättre. I alla fall så var även denna match Oskarshamn mot Kalmar. (dock i basket). De fick sig en seger i alla fall, så 2-1 till oss denna helg.

Det gick väl ganska bra för min del, hade lite sänk i trepoängarna. Eller sänkte två. Ganska bra avslutning för sista matchen i serien. Alla var duktiga idag, Rialda var nog hetast. You go girl.

Matchresultat:
Döderhult - Kalmar 46-62 (12-16, 12-6, 10-19, 12-21)
Döderhult:
Maria Phung 15p, Rialda Agincic 11p, Carina Do 6p, Hanna Strömberg 5p, Nazife Türkkan 3p, Linda Phung 2p, Lisa Olheden 2p och Ida Johansson 2p.


Take care.

Kommentarer
Postat av: Lena

Update!!

2008-03-25 @ 13:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0