Top 10 Plays 09/10 Pre-Season NBA



Snart startar NBA, här är top 10 från försäsongen. Jonas Jerebko finns med i bakgrunden.=)

New stuff at MAHOYO

Take care

Årets Ungdomsledare

Blev lite chockad igår när jag fick ett samtal från Oskarshamn om att jag hade blivit Årets ungdomsledare. OBBK hade nämligen nominerat mig till Årets Ungdomsledare 2009 i Oskarshamn. Fritidskontoret, i samarbete med barn- och utbildningsnämnden har alltså valt ut mig till Årets Ungdomsledare. Roligt måste jag säga, Tack så mycket.=) Befinner mig inte i Oskarshamn just nu så får ta emot priset när jag kommer tillbaka.

Här är motiveringen tagen från http://www.obbk.se:
Carina Do har trots sin ringa ålder under många år varit verksam som spelare i OBBK men har mer och mer riktat in sig som ledare/coach i klubben.

Carina har gått grundutbildning och steg 1 utbildning som både tränare och domare. Hon har ensam ansvaret för OBBK:s pojkar födda 93/94 men ställer alltid upp när andra tränare har förhinder och går på ett naturligt sätt in och gör deras jobb.

Hon hjälper vidare till med olika arrangemang såsom basketturneringar, basketskola och ungdomsavslutningar. Var säsongen 2008/2009 huvudansvarig för den årligt återkommande klassturneringen Scania/OT Cup.

Take care

Passed my exam.

Så skönt, jag klarade tentan.=) Fick tillbaka resultatet idag.
Det har varit lite pirrigt för man är osäker på om det man skrivit varit rätt eller fel.
Skönt att få det bekäftat att man klarat det. Kommer även att jobba extra på posten, ska bli skönt att få lite extra pengar. Det behöver jag.

Förrutom det så är det snart dags att börja ta tag i min hälsa, alltså börja träna. Så det kommer jag att göra snart. Köpte ett par skor idag, vet inte riktigt om jag ska behålla dem eller ej. Det är ju inte riktigt jag. Men man kan ju prova på något nytt. Om jag behåller dem kommer de nog upp här någon gång.=)

Take Care

"This is it"


Michael Jackson - This is it.
Michael Jacksons sista låt innan sin död.
Kanske inte hans bästa låt, men det är den sista låten och det kommer att vara att minne av honom.

Take care.

"Fistful of Tears"


Maxwell - Fistful of Tears

Om en månad kommer man att se honom live, nice.
Därefter är det TEGAN and SARA och REGINA. Längtar.

Take Care

Chilling in Oskarshamn

Är hemma i Oskarshamn till på torsdag. Har ätit mammas goda mat, kaka och druckit te.=)
Just nu softar man med bror och mamma packar inför Kanada resan. Kollar vad hon packar med. Hehe.

Har förhört brorsan i ett prov han har imorgon bäst att han gör bra ifrån sig. =)

Mitt rum är typ renare än någonsin, haha men har redan stökat till det lite.

Aja ska softa vidare nu.

 

Take care.


MVP,Ricky Rubio.



Första gången man såg ett klipp på Ricky Rubio var under gymnasietiden, då tyckte man att han var grym och det är han fortfarande. Men ÄNNU grymmare. Riktigt snygga passningar, man blir imponerad varje gång man ser ett klipp på han.=). En riktig point guard.

Take care.

Letar efter en vinterjacka.

Idag åkte Hana tillbaka till Italien efter en månads praktik här i Stockholm. Så har varit och sagt hej då till henne. Därefter drog man in mot stan för att hitta en vinterjacka, den kalla tiden har ju börjat. Hittade ingen man fastnade för. Så man har typ gått runt i stan först på söder och sen inne i centralen. Usch vad jobbigt det va, så mycket folk överallt + att det var regnigt och kallt.

Så det blev ingen vinterjacka denna gången, får väl se om man hittar någon. Hämtar min gamla på tisdag i alla fall. Hem till Oskarshamn för att få med mig lite varma kläder. Har skaffat mig ett laptop skydd/väska i alla fall, nice.

Nu sitter man hemma riktigt skönt. Känner mig seg i kroppen och vädret gör en sömnig.

Take care.

RSS 2.0