Almost a new year.

Julen är över för i år, ganska skönt må jag säga. Det har varit trevligt med hela familjen samlad. Ätit sig fet typ. Hehe. Sen har man varit på stan en del för att shoppa loss lite. Har hittat några goa saker. Snart är det ett nytt år, vad kommer att hända i det nya året? Förhoppningsvis ett bra år.

Nu får man blicka tillbaka på år 2009 och tänka på de saker som har hänt. Vi ska fira det nya året och minnas det passerade. Har typ min hela outfit klar, skönt.

 

Imorgon åker bror och mor hem till Oskarshamn. =/. Får se när man kommer träffa dem nästa gång, kanske i februari om inte tidigare.

 

Hoppas alla får en trevlig nyårsafton.

 

Take care.


The very best, was good.

I fredags var man på Debaser Slussen där The Very Best spelade. Det var riktigt nice, det var dans, det var röj, det var roligt. Efter det åkte man till Strand där vi chillade med massa trevligt folk. Läs mer om kvällen här.

För videos från The Very Best konsert hittar ni här.


The Very Best - Will you be there, Michael Jackson Tribute

Glöm inte att kolla in Mahoyo och deras julkalender med härliga erbjudanden varje dag.

Take care

Lovely Regina Spektor

I tisdags var man på Regina Spektor och det var riktigt bra, det hade man förväntat sig också. Regina är grym och det var så härligt att vara på hennes konsert. Hon är en grym artist och samtidigt så härlig på scenen. Lite blyg, men ändå inte. Hur som helst var det nice, och ni som inte var där missade något. =)

 


Regina Spektor - Two Birds
För bilder kolla här. För fler videos kolla här.

Uppdaterar rätt dåligt, men i alla fall har det varit en massa grejer som hänt. Det har varit fullt upp kan man säga. Hehe. Mahoyo fest, andra fester och pub-runda med klassen. I alla fall har det varit nice.

 

Imorgon blir det utgång och The very best, nice.=)

Take care


RSS 2.0