Done, "everything is possible"

Ja nu har man då gjort klart ett lååångt arbete på medicinsk grundkurs.
Så det känns ju bra, men om det är bra vet jag inte. Får hoppas på det bästa.

Förutom att man har hållt på med detta arbete i helgen så har det varit lite basket.
Men vet inte om jag har haft någon lycko helg precis. Först då detta stora arbetet, sen skulle man då vara hallansvarig och det kändes ju bra i början. Men sedan när man ska starta tid och poängtavlan så fungerar den inte. Shit visste inte vad jag skulle göra kollade jätta noga på om allt var som det brukar och ja det var ju det.
Fattade inte vad som var fel, men i alla fall fick köra manuellt vilket var okej. Tur att det var Scania OT cup matcher.

Sen var det ju en ungdomsmatch som blev lite jobbig i början innan matchen då man skulle fixa bollar till lagen, fixa med korgar, se till att alla som ska hjälpa till är där och samtidigt då skriva själva protokollet. Tur att matchen var seg även fast slut perioden blev spännande och borta laget vann med 1p då en tjej satte båda sina straffar i slutet.

Sen då idag var det dags att coacha grabbarna och vi åkte till Huskvarna för att möta Brahe P94. Detta är då ett lag som vi tidigare har vunnit ganska stor mot, men det visade sig att vi hade annat i tankarna än basket. Man ska aldrig underskatta ett lag, allt är möjligt bara man gör det möjligt och det är en själv som avgör om det är möjligt eller inte. Brahe kunde ganska lätt stoppa i poäng och vinna matchen med över 30p. Jag vet inte riktigt vad som pågick i huvuderna på grabbarna men inte var det någon vinnarinställning i alla fall. Ser att vi har en del saker att öva på och det är bara att börja jobba. Hoppas i alla fall att grabbarna har lärt sig något av denna match och tar med det hem. Måste också säga att Brahe hade bra lagspel och rätt inställning.

Kommentarer
Postat av: David

Haha, idag (söndag) fick jag igång tavlan på första försöket! :D

2007-12-16 @ 21:46:44
URL: http://davidadvall.blogg.se
Postat av: carina

Jasså vad bra.;)

2007-12-16 @ 21:57:53
URL: http://carinado.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0