Norrköping - Solna!

Igår åkte man till Stadium Arena för att se seriefinalen mellan Solna och Norrköping. Gutt att man kunde åka iväg på matchen, för det var riktigt go. Stämningen var bra också. Det var ett antal år sen man hade den känslan i Oskarshamn. På Atomics tid, det var tider det.





Dansar de?

I alla fall matchen svängde väldigt mycket och ett tag såg det ut som Solna hade allt under kontroll, men Dolphins gjorde bra byten och kunde jobba sig tillbaka. Bra beslut av Coach Grant i mitten av tredje perioden och även i sista tror jag det var när Pedro Cipriano blev utfoulad, han valde att sätta in en guard istället. Kanske matchavgörande?




Block!

Face!

Bra handled och bollen gick i.;)

Bäst för dagen Kenny Grant, med han på plan blir Dolphins stabila.

38 - 56 till Solna i tredje, vändningen kommer.


Norrköping har jobbat sig ikapp, 1p ledning Solna.

Håller ju egentligen lite mer på Solna än Norrköping, men matchen var riktigt go och det finns ju några fördelar med att Norrköping vann. Skulle det bli final mellan dessa två lag så har man ju närmare till Norrköping än Solna och kan alltså se fler matcher. hehe. Tror jag vill se något av dessa två lag ta hem titeln.



En annan sak som jag måste nämna från matchen är att Norrköping vann alla utom period två mot Solna. I den perioden hade Norrköping det svårt. Tredje fortsätter faktiskt Solna att jobba på bra, men med byten från båda lagen och time out så är det Dolphins som avslutar perioden bäst och vinner den med 1p.

Rysare i slutet då Norrköping leder med 1p, Flowers stealar bollen från självaste Kenny Grant och lägger i två poäng, 12 sek kvar. Kenny tar ett avslut bra läge och tid för att kunna stoppa i retur och att motståndet får det svårt att göra poäng. Han missar men Dee Ayuba tar retur och stopper i poäng, 2 sek kvar. Svårt för Solna att få ett bra avslut, ingen time out kvar heller och Norrköping vinner med 1p.


Slutresultat, någon i vägen...hehe..
MAHOYO
Take Care

Kommentarer
Postat av: BeingTobbe

Surt för Solna där...

BeingTobbe.blogg.se



PS. Lägg till din blogg på tusenhemsidor.blogg.se

2009-03-04 @ 13:41:03
URL: http://beingtobbe.blogg.se/
Postat av: noelle

åhh skulle också vilja se en basketmatch nån gång =)

2009-03-05 @ 17:04:10
URL: http://noelles.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0