Debut med P96/97

I lördags åkte man till Kalmar för att coacha i basket igen. Denna gång var det dock med pojkar födda 96 och 97.Tyvärr var det ett sent återbud och annat så det blev sju spelare, med några halvor. (förkylda, sjuka). I alla fall skulle de göra sina första matcher tillsammans som ett lag. Vi i Oskarshamn har haft lite svårt att få ihop ett lag för pojkar födda 96, förra året var de ungefär fyra spelare och det funkar ju inte.

Men skulle göra ett försök i år och än så länge ser det ganska bra ut. Har varit Över 11 på två träningar av fyra. Så får hoppas att detta håller.

I alla fall så spelade vi två matcher i lördags, förlorade tyvärr båda. Men grabbarna var duktiga och med tanken på att det är ett nytt lag och att vi var några på matchen så var det bra ändå. Förlorade första med 2p bara och den andra med ca. 20p. I den sista matchen pressade det andra laget oss hela matchen vilket var svårt för spelarna. Men det är bara att jobba vidare och det finns en del talanger i detta laget. Hoppas att de väljer basketen bara.=)

Sen är ju slutspelet i ligan igång. Ja vad ska man säga om den. Har inte gått så bra för Telge i verken herr eller damsidan nu i slutspelet. Får väl hoppas att de taggar till sig lite. Det är en klubb man alltid håller lite på då de är så bra på att få fram lovande spelare.

Egentligen har jag aldrig riktigt hejat på något lag i herrligan. Det är olika från säsong till säsong, beror på hur det ser ut med spelare. Själv gillar man när det går bra för unga svenska talanger. På damsidan har det alltid varit Telge och det kan ju vara samma anledning. De har ju unga talanger som de spelar på. =)

Aja Take care.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0