Change

Ja vad ska man säga. Fy vilket väder det var igår. Blåste nästan omkull och det snöade. Idag är det sol, inte varmt men fina solstrålar som lyser.

 

I lördags hade man värsta vårkänslan, en dag med syskonen, åt första kulglassen i år. Det var helt enkelt en härlig dag med syskonen. Me like.

 

Värme, sommarkänsla. Gammal bild.

 

Men som sagt vädret skiftar väldigt mycket och man är aldrig säker på när våren verkligen kommer på riktigt, kan det vara idag eller om någon vecka? Ja du det är frågan. Samtidigt som vädret skiftar känns det som humöret skiftar lite också, man känner ju mer glädje när det är sol ute än när det öser ner snö och regn. Vi får väl se, kommer det att bli vår nu eller?

 

I alla fall på fredag blir det att åka till Jönköping och vad händer där? Jo Bob Dylan kommer och jag ska vara där. Så nice. Den dagen har man väntat på nu. Det blir att umgås med syskonen också och det är alltid underbart.

 

Föresten ni har väl inte glömt att det är Eart Hour på lördag kl. 20.30 – 21.30? Det är ett måste ju, lite mysigt hela världen är släckt. =)

 

Take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0