Två rosa protokoll med 93/94

Idag har man då varit borta en heldag. Åkt nästan fem timmar bil sammanlagt eftersom vi spelade i Tranås som ligger en bit ifrån Oskarshamn. Plus att det är seg väg dit.

Men i alla fall så var det dags att spela andra omgången i serien då vi blev kvar i nivå två. P.g.a. chaufför brist så åker vi med endast sju spelare och ska spela två matcher i rad. Så trötta var nog grabbarna allt.

I alla fall till matcherna: Det blev två riktigt jämna matcher där vi fick kämpa och slita. Med ca. 20 sekunder kvar av matchen mot Brahe ligger vi under med 1p och ska anfalla. Det blir lite spänt nere vid korgen med 2-3 missar innan vi tillslut stoppar i två poäng och ligger plus ett. Brahe blir lite stressade och slänger bort ett pass som vi tar och stoppar i två poäng till och vinner matchen med 3p. En skön seger må jag säga. 51-48.

Andra matchen var jämn den också vi ligger under i halvtid med 5p vilket inte är mycket. Sen taggar vi till oss till andra halvlek och med ett 14-0 ryck tar vi ledningen med 8 inför fjärde perioden. Med lite prat om att denna ledning inte är mycket och att vi måste fortsätta jobba hårt går grabbarna ut och vi utökar segern till 11p. 62-51.

Skönt att åka hem med två rosa protokoll med tanken på att vi åkte hem med två gula för två veckor sen och spelade förjävligt. Vi har fortfarande mycket att jobba på och hoppas att detta kan förbättras de kommande träningarna