So cold.

I helgen var det nästan bara basket kan man säga. Först lördagen åkte man till Kalmar för att coacha. Det gick inge vidare för laget. Vill man vet mer om det kan man ju läsa här. I alla fall vi förlorade två av två möjliga, också mot ett lag vi tidigare endast vunnit mot. Vad händer med laget? Jo jag vet det är för några som tar det på allvar. Det finns kanske fyra, fem personer i laget som går in för basketen. Resten är mer där för skoj skull, och visst det är inget fel på det. Men man kan ju i alla fall bry sig tillräckligt för att vilja vinna.

Aja får ser om det blir bättre framöver, vi håller oss i alla fall kvar på samma nivå. Möter två nya lag nästa gång. Hoppas att det går bättre. Det krävs att grabbarna jobbar om de vill vinna dessa matcher.

Söndagen satt man i sekretariat för Damlaget som gästades av Bankeryd. Det gick inge vidare för dem heller. Kändes som många av spelarna var trötta redan i början av matchen. Som om man redan innan kunde se hur det skulle sluta. Publiken var döda och det gjorde ju inte saken bättre. Det är väl när det går tungt publiken ska härja som mest. I alla fall så finns det ju anledningar till varför det inte gick så bra.

Sen bör ju vi i OBBK få in fler som kan hjälpa till för snart tar ju klubben död på de som ställer upp. Vi behöver fler coacher till klubben helt enkelt. Själv skulle man ju behöva någon som hjälper till så att man kan dela in laget mer som jag vill. Alltså det är en stor skillnad på alla i laget och de behöver öva på olika saker, detta är inte lika lätt när man är ensam. Aja ska väl inte klaga alldeles för mycket.

 

Det är väldigt kallt ute också, kallare inne för den delen också. Själv har man ju börjat med vinter jackan. Har hört att det redan börjat snöa från andra håll.

 

Take care.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0