OBBK - Växjö

Idag har det varit basket i Oskarshamn. Var och kollade på när våra små 97:er skulle spela sina första matcher i mini idag. Men istället blev det att man satt i sekretariatet lite. Det finns många duktiga i det laget och de är även rätt många. Det är då både flickor och pojkar och de möte Västervik pojkar. Tyvärr förlorade de, men ser ändå ljust ut för framtiden, med Pether Lindgren som tränare också.

Därefter begav man sig vidare till nästa hall där Damlaget skulle ställas mot Växjö Ladies. Det var ju inte den roligaste matchen med tanken på siffrorna, 103 - 30 till Oskarshamn. Nadia var med och spelade, riktigt duktig måste jag säga av det jag såg. Missade ju typ halva matchen eftersom jag hjälpte till i den andra hallen.

Matchens lirare till Linda Phung, som även blev lirare förra helgen mot Bankeryd. Roligt och hon har utvecklats väldigt mycket, Lena Phung (tvillingar) har utvecklats väldigt mycket. Man kan ju inte säga så mycket om matchen då det var en sån skillnad mellan lagen. Nästa vecka ställs damerna mot Nässjö som en så länge är obesegrade, det blir en mycket tuffare match och en viktigt match för att kunna ta sig vidare mot basketettan.

Take care

Kommentarer
Postat av: Lena

Sköna inlägg Carina.

Och shit vad snäll du är! :D

2008-10-13 @ 14:48:27
Postat av: Linda

åhhh vad gullig du är Carina! Tack så jätte mycket!!

2008-10-18 @ 10:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0