Döderhult - Kalmar

Har varit och kollat på Döderhult mot Kalmar. Döderhult vann tror det blev 58-49. Hade en riktigt bra start i matchen, med ungefär 6 treor i tät i följd. Det stod 40-25 i halvtid. Men andra halvlek blev inte lika bra som första och Döderhult tappar en del. Det blev i alla fall inte mycket poäng från Döderhults sida i tredje perioden.

Lite in i fjärde tror jag att det bara var en trepoängs ledning, men med lite bättre försvar och anfall får de upp ledningen till 10p. Och Döderhult vinner tillslut matchen. Dock kanske det ibland bör vara lite mer tålamod i anfallet, men det går ju att fixa.

Imorgon har A-laget match mot Växjö. Hoppas att de gör en bättre match än vad de gjorde mot Bankeryd. Tror även Nadia kommer spela imorgon, en ny spelare från Södertälje. Det ska bli kul och se.